Enostavno unikatni

Preoblikujte svoj razstavni prostor s profesionalno polepitvijo sejemskega prostora!

Polepitev sejemskih prostorov je ena od najbolj učinkovitih in privlačnih načinov za predstavitev vašega podjetja na sejmu. Sejem je priložnost, da vaše podjetje predstavite širši javnosti in pritegnete nove stranke ter poslovne partnerje. Polepitev sejemskega prostora je izjemno pomembna, saj se z njo lahko izstopite iz množice in privabite več pozornosti.

Stopite v stik in skupaj bomo preučili najboljšo rešitev glede na vaše želje. Pokličite ali pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca.

Polepitev sejemskega prostora_Avtor slike: MOM
Pokličite: +386 40 880 362
Unikatne grafične rešitve

6 prednosti polepitve sejemskega prostora

Vizualna privlačnost

Polepitev sejemskih prostorov pritegne pozornost obiskovalcev in jih nagovori s svojo vizualno privlačnostjo. S pravilno izbiro barv, grafičnih elementov ter ustreznim sporočilom, lahko dosežete izjemen vizualni učinek, ki bo privabil več obiskovalcev.

Polepitev sejemskih prostorov - venta design
Polepitev sejemskih prostorov - venta design
Povečana prepoznavnost blagovne znamke

Polepitev sejemskih prostorov poveča prepoznavnost vaše blagovne znamke. Z uporabo vaših logotipov, barv in grafičnih elementov, se boste izpostavili ter izboljšali prepoznavnost vašega podjetja med obiskovalci sejma.

Enostavna in hitra polepitev

Polepitev sejemskega prostora je enostavna in hitra. Namesto zapletene in zamudne postavitve razstavnega prostora, se lahko zanesete na enostavno polepitev prostora, ki bo poskrbela za profesionalno predstavitev vašega podjetja.

Polepitev sejemskega prostora_Avtor slike: MOM
Polepitev sejemskih prostorov - venta design
Prilagodljivost

Polepitev sejemskega prostora je prilagodljiva, saj se lahko prilagodi vašim potrebam. Od majhnih do velikih prostorov, lahko polepitev prilagodite tako, da bo vaše podjetje izstopalo in izžarevalo profesionalnost.

Boljši prvi vtis

Prvi vtis je izjemno pomemben. Polepitev sejemskega prostora ustvari boljši prvi vtis na obiskovalce in jim omogoči, da hitreje razumejo, kaj vaše podjetje ponuja.

Polepitev sejemskih prostorov - venta design
Enostavno unikatni

Pri nas vam nudimo kakovostno polepitev sejemskih prostorov, ki bo vašemu podjetju pomagala izstopati med ostalimi razstavljavci.

Za več informacij in pripravo izrisa sejemskega prostora, nas kontaktirajte preko obrazca na povezavi ali preko marketing@ventadesign.si.

Pokličite: +386 40 880 362
Kako poteka proces sejemske polepitve?

Ko se odločite za polepitev sejemskega prostora, se začne postopek priprave zasnove oblikovanja. Skupaj z našimi strokovnjaki za grafično oblikovanje boste določili, kakšna naj bo vizualna podoba vašega sejemskega prostora. Pri tem bomo upoštevali vaše želje in potrebe ter ustvarili unikatno podobo, ki bo predstavljala vaše podjetje na najboljši možen način.

Ko je zasnova dokončana, vam bomo poslali predogled, da se prepričate, ali je oblikovanje v skladu z vašimi pričakovanji. Po potrditvi zasnove sledi izvedba polepitve sejemskega prostora na sejmu. Naša ekipa strokovnjakov bo poskrbela za natančno in kakovostno izvedbo polepitve, da bo vaš sejemski prostor izstopal med drugimi razstavljavci. Na koncu vam bomo predstavili končni izdelek, da se lahko prepričate o kakovosti izvedbe.

Na sejmu bo polepitev sejemskega prostora natančno prilagojena vašim zahtevam in potrebam. Naša ekipa bo poskrbela za hitro in profesionalno polepitev, da boste lahko čim prej pričeli s predstavitvijo vašega podjetja. Polepitev sejemskega prostora je torej izjemno učinkovit način za predstavitev vašega podjetja na sejmu, saj boste s svojo izvirno podobo zagotovo pritegnili pozornost obiskovalcev.

 • VIZUALNA PRIVLAČNOST
  Polepitev sejemskega prostora pritegne pozornost obiskovalcev in jih nagovori s svojo vizualno privlačnostjo.
 • HITRA POLEPITEV
  Enostavna in hitra polepitev.
 • IZDELAVA PO NAROČILU
  Naši strokovnjaki za tisk se posvetujejo z vami glede izbire fotografij in postavitve.
Stopi v stik za polepitev sejemskega prostora!
Zakaj izbrati Vento?

Mnenja zadovoljnih strank

Profesionalna, natančna ter kvalitetna polepitev vozil. To so prve tri besede, ki združujejo mlado ekipo Venta Design.

Logistika Pušenjak
Logistika Pušenjak d. o. o.

Work with the best materials. Very flexible. Price via Service excellent. Very good work, with excellent processing and performance.

Rolf Hadolt, CEO
Hadolt Group

Zvest od prvega dne in zadovoljen z kreiranjem ter kvaliteto nalepk.

Tomaž Koblar
Koblar transport d. o. o.

S Filipom sodelujem že nekaj let. Zadeve z ekipo zares obvlada in je vedno pripravljen pomagati z idejami. Sploh ne opaziš ali je bil avto prebarvan ali oblečen s folijo. 

Aleš Babič, direktor
Ekosen d. o. o.

Zaupajte svoje želje našim strokovnjakom !
Venta design

Ostale storitve

Unikatne grafike, materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev in vrhunska kvaliteta polepitev, nas trenutno uvrščajo med vodilna domača podjetja na področju polepitve vozil ter grafičnega oblikovanja.

Polepitev sejemskih prostorov
Predstavite svojo blagovno znamko in izstopite iz množice

Nudimo vam kakovostno polepitev sejemskih prostorov, ki bo vašemu podjetju pomagala izstopati med ostalimi razstavljavci.

Polepitev sejemskih prostorov je ena od najbolj učinkovitih in privlačnih načinov za predstavitev vašega podjetja na sejmu. Sejem je priložnost, da vaše podjetje predstavite širši javnosti in pritegnete nove stranke ter poslovne partnerje.

Tisk slike na platno
S kreativnimi idejami do unikatnega tiska na platno

Kvaliteten, naraven in ugoden tisk na platno do 3 delovne dni po prejemu naročila.

Tiskanje na platno je odlična izbira za popestritev sten v vašem domu ali poslovnem prostoru. Z našim tiskom na platno boste lahko ohranili spomine na svoje najljubše slike in fotografije ter jih obesili na steno kot umetnost. Ponujamo tudi platnene reprodukcije znanih umetniških del ter umetniški tisk na platno po naročilu. Oglejte si našo ponudbo platnenih slik in stenskih dekoracij ter naredite svoj prostor še bolj oseben.

Polepitev tovornih vozi
S kreativnimi idejami do unikatne polepitve tovornih vozil

Polepitve tovornih vozil v transportni panogi so naša primarna dejavnost. Na tem področju smo se skozi leta specializirali in postali eden vodilnih ponudnikov na trgu.

 • Interno grafično oblikovanje in izdelava
 • Zagotavljamo usluge na terenu
 • Nudimo prevzem celotnih projektov
 • Unikatne grafike za vsakega posameznika
 • Kvaliteta je absolutna prioriteta
 • Celotno foliranje oziroma polepitve transportnih vozil
Car wrapping
Zakaj “car wrapping”?

Bistvena prednost Car wrapping-a je, ob dekorativni vlogi seveda, zaščita barve in laka, tako pred vremenskimi in drugimi vplivi narave, kot tudi pred različnimi mehanskimi poškodbami.

V ponudbi imamo tudi zaščitne prozorne folije oz. PPF (Paint Protection Film), za maksimalno zaščito laka.

 • Materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev
 • Enostavna preobrazba vozila
 • Zagotavljamo kvaliteto izdelave
 • Možnost delne polepitve vozila
Napisi & grafike
Vaše želje so naša prioriteta

V vsakem trenutku smo pripravljeni sprejeti nov izziv, bodisi gre za izdelavo napisne table, polepitev fasade, oblikovanje vozila, publikacije ali kar celostne grafične podobe podjetja.

 • Terenska izdelava
 • Unikatne grafične rešitve
 • Izpeljava projektov, malih ali velikih
 • Polepitev objektov v celoti (zunanjost, notranjost)
na vrh