Enostavno unikatni

Kvaliteten, naraven in ugoden tisk na platno do 3 delovne dni po prejemu naročila.

Dobrodošli na naši spletni strani, kjer boste našli najboljše možnosti za tiskanje na platno. Tiskanje na platno je odličen način, da svoje najlepše spomine pretvorite v resnično umetnino, ki jo lahko obesite na steno vašega doma ali pisarne. Naša ekipa strokovnjakov vam ponuja najboljše rešitve za tiskanje na platno, ne glede na vaše potrebe in zahteve.

Stopite v stik in skupaj bomo preučili najboljšo rešitev glede na vaše želje. Pokličite ali pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca.

gabriela-gomez-3NXyodgX254-unsplash (1)
Pokličite: +386 40 880 362
Unikatne grafične rešitve

Tisk na platno za različne priložnosti

Ustvarite unikatno notranjo dekoracijo s tiskom na platno. Tiskanje na platno je odlična izbira za popestritev sten v vašem domu ali poslovnem prostoru. Z našim tiskom na platno boste lahko ohranili spomine na svoje najljubše slike in fotografije ter jih obesili na steno kot umetnost. Ponujamo tudi platnene reprodukcije znanih umetniških del ter umetniški tisk na platno po naročilu. Oglejte si našo ponudbo platnenih slik in stenskih dekoracij ter naredite svoj prostor še bolj oseben.

Načrtujete poroko ali praznovanje rojstnega dne?

Želite ohraniti spomin na prvo upihnjeno svečko vašega novorojenčka, prvo vožnjo s kolesom ali prvi dan šole?

Se bliža dan obletnice pa ne veste kako presenetiti partnerja?

Iščete primeren način upodobitve slike psa, mačke, zajčka ali drugih hišnih ljubljenčkov?

Izbirajte med več različnimi formati tiska na platno!

Ne gled na to, ali želite natisniti svoje najljubše družinske fotografije ali pa morda sliko svojega hišnega ljubljenčka, vam bomo pomagali, da dobite najboljši tisk na platno.

Tisk družinskih fotografij na platno

Poročna fotografija na platno, slika novorojenčka na platno ali pa skupinska fotografija družine.

Za vedno ohranite spomin na prijeten dogodek s tiskom na platno!

Tisk na platno je odličen način za popestritev dekorja v vašem domu. Lahko izberete svoje najljubše slike, fotografije, umetniška dela ali celo svoje lastne slike, ki jih boste natisnili na platno in obesili na steno, kar bo vaš dom naredilo še bolj oseben in udoben.

Tisk na platno za posebne priložnosti

Presenetite vašega najdražjega, mamo ali očeta s sliko na platno v dimanezijah po izbiri.

Tisk na platno je lahko tudi odlično darilo za vaše najdražje. Lahko izberete sliko, ki ima poseben pomen za vašega prijatelja ali družinskega člana in jo natisnete na platno. Tako boste ustvarili edinstveno darilo, ki bo vašemu bližnjemu vzbudilo veliko čustev.

Večdelne slike – sestavi kolaž slik na platno

Imate več slik, ki bi jih želeli združiti v galerijo slik ali pa bi želeli eno sliko razrezati na več manjših? Omogočamo razrez slik na več okvirjev ali sestavljeno galerijo slik iz večjega števila okvirjev.

Darilo za poslovne partnerje

Ste naveličani prejemanja in pošiljanja nezanimivih poslovnih daril in iščete darilo, ki bo ostalo v spominu in predstavljalo vrednote vašega podjetja?

Tisk na platno lahko uporabite tudi v svojem poslovnem okolju, kot na primer v pisarni, restavraciji ali hotelu. Tako lahko ustvarite edinstveno okolje za vaše stranke ali zaposlene, kar bo vašo poslovno podobo dvignilo na višji nivo.

Opremite poslovne prostore s fotografijami na platnu

Vaša pisarna, sejna soba, toaletni prostori ali sprejemnica? Vsi prostori imajo priložnost zasijati v galeriji slik na platnu, ki jih pripravimo za vas. Izstopajte in dvignite ugled vašega podjetja že danes.

Notranja oprema za poslovne dogodke

Tisk na platno se lahko uporabi tudi kot notranja oprema na poslovnih dogodkih, kot so konference, sejmi, predstavitve izdelkov in druge prireditve. Tako lahko ustvarite edinstveno in privlačno okolje, ki bo vaše stranke ali partnerje navdušilo.

Zakaj izbrati tisk fotografij na platno?

Obstaja veliko razlogov, zakaj bi si želeli svoje fotografije natisniti na platno. Platno je eden najbolj trpežnih materialov za tiskanje, kar pomeni, da boste lahko uživali v svojem tisku na platnu še vrsto let. Poleg tega so slike natisnjene na platno videti zelo realistično, z visoko ločljivostjo in živimi barvami, kar vam bo omogočilo, da boste lahko resnično oživeli svoje spomine.

Prednosti tiska na platno

10 prednosti, ki jih boste uživali, če se odločite za nakup tiska na platno

 1. Trajnost: Platno je eden najbolj trpežnih materialov za tiskanje, kar pomeni, da boste lahko uživali v svojem tisku na platnu še vrsto let.
 2. Realističnost: Slike natisnjene na platno so videti zelo realistično, z visoko ločljivostjo in živimi barvami, kar vam bo omogočilo, da boste lahko resnično oživeli svoje spomine.
 3. Umestitev v dekor: Tisk na platno se odlično prilega v vsako dekoracijo, saj ga lahko obesite na steno ali ga postavite na stojalo, kjer bo zagotovo pritegnil pozornost.
 4. Enostavnost prikazovanja: S tiskom na platnu boste lahko svoje najljubše slike prikazali v svojem domu ali pisarni na enostaven način, brez potrebe po posebnih zidnih obešalih ali okvirjih.
 5. Unikatnost: Tisk na platno vam omogoča, da vaši najlepši spomini postanejo edinstvene umetnine, ki jih ne boste našli nikjer drugje.

6. Prilagodljivost: Lahko izbirate med različnimi velikostmi in oblikami platna, kar vam omogoča, da najdete popolno rešitev za svoje potrebe.

7. Enostavno čiščenje: Platno je zelo enostavno za čiščenje, saj lahko enostavno obrišete prah ali madeže s krpo.

8. Vrednost: Tisk na platno lahko postane tudi investicija, saj bo vrednost vašega tiska na platno lahko sčasoma rasla.

9. Personalizacija: Lahko prilagodite svoj tisk na platno s posebnimi besedili ali drugimi dodatki, ki bodo vašemu tisku dali poseben pomen.

10. Čustvena povezanost: Tisk na platno vam omogoča, da oživite svoje najlepše spomine in jih naredite del vašega vsakdana. Tako boste lahko uživali v njih vsak dan in ustvarili čustveno povezanost z vašimi najdražjimi spomini.

 • HITRA DOSTAVA
  Dostava v roku 3 delovne dni po naročilu
 • VAREN NAKUP
  Plačilo po predračunu
 • IZDELAVA PO NAROČILU
  Naši strokovnjaki za tisk se posvetujejo z vami glede izbire fotografij in formata okvirja
Omogočamo tisk slik na platno po naročilu ali z izbiro slik iz naše galerije slik!
Enostavno unikatni

Dimenzije in formati fotografij na platno

V naši spletni trgovini vam ponujamo najboljše možnosti za tiskanje na platno. Na voljo imamo veliko izbiro različnih velikosti in oblik platna, ki bodo ustrezali vsem vašim potrebam. Naši strokovnjaki bodo skrbno natisnili vašo sliko na kakovostno platno, kar bo zagotovilo, da boste dobili popoln tisk na platno.

Izbirate lahko med standardnimi ali poljubnimi velikosti okvirjev:

1000 mm x 650 mm (90 EUR z DDV)
500 mm x 500 mm (60 EUR z DDV)

ali poljubne velikosti

Tiskamo na zelo kakovostno 360 g mat ali gloss platno. Sliko napnemo na okvir in pripravimo za transport.

Stopite v stik in skupaj bomo preučili najboljšo rešitev glede na vaše želje. Pokličite ali pošljite povpraševanje preko kontaktnega obrazca.
Pokličite: +386 40 880 362
Unikatne grafične rešitve

Nimate izbrane slike? Ni problema. Izberite visoko kakovostno sliko iz naše galerije slik!

V povpraševanju zapišite ime in številko slike.

Slike živali
Slike narave
Abstraktne slike
Zakaj izbrati Vento?

Mnenja zadovoljnih strank

Profesionalna, natančna ter kvalitetna polepitev vozil. To so prve tri besede, ki združujejo mlado ekipo Venta Design.

Logistika Pušenjak
Logistika Pušenjak d. o. o.

Work with the best materials. Very flexible. Price via Service excellent. Very good work, with excellent processing and performance.

Rolf Hadolt, CEO
Hadolt Group

Zvest od prvega dne in zadovoljen z kreiranjem ter kvaliteto nalepk.

Tomaž Koblar
Koblar transport d. o. o.

S Filipom sodelujem že nekaj let. Zadeve z ekipo zares obvlada in je vedno pripravljen pomagati z idejami. Sploh ne opaziš ali je bil avto prebarvan ali oblečen s folijo. 

Aleš Babič, direktor
Ekosen d. o. o.

Zaupajte svoje želje našim strokovnjakom !
Venta design

Ostale storitve

Unikatne grafike, materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev in vrhunska kvaliteta polepitev, nas trenutno uvrščajo med vodilna domača podjetja na področju polepitve vozil ter grafičnega oblikovanja.

Polepitev sejemskih prostorov
Predstavite svojo blagovno znamko in izstopite iz množice

Nudimo vam kakovostno polepitev sejemskih prostorov, ki bo vašemu podjetju pomagala izstopati med ostalimi razstavljavci.

Polepitev sejemskih prostorov je ena od najbolj učinkovitih in privlačnih načinov za predstavitev vašega podjetja na sejmu. Sejem je priložnost, da vaše podjetje predstavite širši javnosti in pritegnete nove stranke ter poslovne partnerje.

Polepitev tovornih vozi
S kreativnimi idejami do unikatne polepitve tovornih vozil

Polepitve tovornih vozil v transportni panogi so naša primarna dejavnost. Na tem področju smo se skozi leta specializirali in postali eden vodilnih ponudnikov na trgu.

 • Interno grafično oblikovanje in izdelava
 • Zagotavljamo usluge na terenu
 • Nudimo prevzem celotnih projektov
 • Unikatne grafike za vsakega posameznika
 • Kvaliteta je absolutna prioriteta
 • Celotno foliranje oziroma polepitve transportnih vozil
Car wrapping
Zakaj “car wrapping”?

Bistvena prednost Car wrapping-a je, ob dekorativni vlogi seveda, zaščita barve in laka, tako pred vremenskimi in drugimi vplivi narave, kot tudi pred različnimi mehanskimi poškodbami.

V ponudbi imamo tudi zaščitne prozorne folije oz. PPF (Paint Protection Film), za maksimalno zaščito laka.

 • Materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev
 • Enostavna preobrazba vozila
 • Zagotavljamo kvaliteto izdelave
 • Možnost delne polepitve vozila
Napisi & grafike
Vaše želje so naša prioriteta

V vsakem trenutku smo pripravljeni sprejeti nov izziv, bodisi gre za izdelavo napisne table, polepitev fasade, oblikovanje vozila, publikacije ali kar celostne grafične podobe podjetja.

 • Terenska izdelava
 • Unikatne grafične rešitve
 • Izpeljava projektov, malih ali velikih
 • Polepitev objektov v celoti (zunanjost, notranjost)
3M DI NOC
Arhitekturne folije zasnovane za dekoracijo in prenovo pohištva ter objektov

3M DI NOC predstavlja svojevrstno revolucijo na področju notranje in tudi zunanje arhitekturne ureditve. Pester izbor različnih vzorcev (več kot 1000), kot so različne barve, naravni materiali (les, kovina, kamen, steklo, usnje, tesktil,...) do abstraktnih vzorce, ponujajo neomejene kreacije pri ureditvi zunanjih in notranjih površin, plovil,...

 • Enostavna in učinkovita sprememba površin
 • Požarna odpornost razreda A
 • Enostavno čiščenje in vzdrževanje
 • Trpežni površinski sloji, odporni na UV žarke, umazanijo, vlago
na vrh