Enostavno unikatni

Polepitev tovornih vozil

Polepitev tovornih vozil v transportni panogi so naša primarna dejavnost. Na tem področju smo se skozi leta specializirali in postali eden vodilnih ponudnikov na trgu.

Enostavno unikatni

Polepitev tovornih vozil

Polepitev tovornih vozil v transportni panogi so naša primarna dejavnost. Na tem področju smo se skozi leta specializirali in postali eden vodilnih ponudnikov na trgu.

Enostavno unikatni

Transportni program

Polepitve vozil v transportni panogi so naša primarna dejavnost. Na tem področju smo se skozi leta specializirali in postali eden vodilnih ponudnikov na trgu.

Specialisti za polepitev tovornih vozil

Polepitev tovornih vozil

Ne glede na to, ali gre za kombi, tovorno vozilo, prikolico, avtobus, vlak ali letalo, vedno imamo ali najdemo rešitev za Vaše povpraševanje.

Najpogostejšo prakso polepitve še vedno predstavljajo izrezi iz barvnih materialov, kar je dokaj razumljivo, saj gre za preizkušeno tehniko, ki pogosto ne zahteva zahtevnejšega grafičnega oblikovanja, obenem pa nudi nekajletno obstojnost polepljene grafike. Kljub omenjenim ustaljenim vzorcem oz. praksam pa je z določeno mero izvirnosti in grafičnega znanja mogoče iz izrezov iztisniti sila zanimive grafike, ki pritegnejo marsikateri pogled. 

Vse bolj zastopan in uporabljen postaja tudi print, ki v kombinaciji s kvalitetnimi materiali dosega zavidljivo obstojnost. Uporaba printa omogoča grafičnim oblikovalcem veliko več svobode in umetnosti pri dizajniranju vozil ter dviguje grafiko vozil na višji nivo. Z izbiro primernih materialov in kvalitetne polepitve, se printi vedno bolj postavljajo ob bok “air brush-u”.

Na zanimiv način pa se razvija tudi celotno foliranje oziroma polepitev tovornih vozil. Folira se praktično vse, bodisi so to tovornjaki, prikolice, avtobusi, čolni ali pa celo letala. Gre za hiter, enostaven in okolju prijazen način, kako vozilu spremeniti barvo ter ga vklopiti v grafično podobo podjetja. Natančnost in kvaliteta polepitve ponuja končni izdelek primerljiv z barvanjem, pester izbor barv in medsebojnih kombinacij pa omogoča doseganje atraktivnih izgledov vozil. Smo specialisti za polepitev tovornih vozil.

Truck wrapping

Polepitev tovornih vozil

Preverite referenčne projekte
PRED IZVEDBO
After/Before
PO IZVEDBI
Truck wrapping

Polepitev tovornih vozil

Preverite referenčne projekte
PRED IZVEDBO
After/Before
PO IZVEDBI
Truck wrapping

Polepitev tovornih vozil

Preverite referenčne projekte
PRED IZVEDBO
After/Before
PO IZVEDBI
Truck wrapping

Polepitev tovornih vozil

Preverite referenčne projekte
PRED IZVEDBO
After/Before
PO IZVEDBI
 • Vozila iz zaloge
  Enostavno do željene barve vozila
 • Visoki standard
  Končen izdelek primerljiv z barvanje
 • Kvaliteta materialov
  Uporabljamo materiale vodilnih svetovnih proizvajalcev
Iščete kvalitetno polepitev tovornih vozil?
Zakaj izbrati Vento?

Mnenja zadovoljnih strank

Profesionalna, natančna ter kvalitetna polepitev vozil. To so prve tri besede, ki združujejo mlado ekipo Venta Design.

Logistika Pušenjak
Logistika Pušenjak d. o. o.

Work with the best materials. Very flexible. Price via Service excellent. Very good work, with excellent processing and performance.

Rolf Hadolt, CEO
Hadolt Group

Zvest od prvega dne in zadovoljen z kreiranjem ter kvaliteto nalepk.

Tomaž Koblar
Koblar transport d. o. o.

S Filipom sodelujem že nekaj let. Zadeve z ekipo zares obvlada in je vedno pripravljen pomagati z idejami. Sploh ne opaziš ali je bil avto prebarvan ali oblečen s folijo. 

Aleš Babič, direktor
Ekosen d. o. o.

Drznite si postati unikatni!
Venta design

Ostale storitve

Unikatne grafike, materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev in vrhunska kvaliteta polepitev, nas trenutno uvrščajo med vodilna domača podjetja na področju polepitev tovornih vozil ter grafičnega oblikovanja.

Polepitev sejemskih prostorov
Predstavite svojo blagovno znamko in izstopite iz množice

Nudimo vam kakovostno polepitev sejemskih prostorov, ki bo vašemu podjetju pomagala izstopati med ostalimi razstavljavci.

Polepitev sejemskih prostorov je ena od najbolj učinkovitih in privlačnih načinov za predstavitev vašega podjetja na sejmu. Sejem je priložnost, da vaše podjetje predstavite širši javnosti in pritegnete nove stranke ter poslovne partnerje.

Tisk slike na platno
S kreativnimi idejami do unikatnega tiska na platno

Kvaliteten, naraven in ugoden tisk na platno do 3 delovne dni po prejemu naročila.

Tiskanje na platno je odlična izbira za popestritev sten v vašem domu ali poslovnem prostoru. Z našim tiskom na platno boste lahko ohranili spomine na svoje najljubše slike in fotografije ter jih obesili na steno kot umetnost. Ponujamo tudi platnene reprodukcije znanih umetniških del ter umetniški tisk na platno po naročilu. Oglejte si našo ponudbo platnenih slik in stenskih dekoracij ter naredite svoj prostor še bolj oseben.

Car wrapping
Zakaj “car wrapping”?

Bistvena prednost Car wrapping-a je, ob dekorativni vlogi seveda, zaščita barve in laka, tako pred vremenskimi in drugimi vplivi narave, kot tudi pred različnimi mehanskimi poškodbami.

V ponudbi imamo tudi zaščitne prozorne folije oz. PPF (Paint Protection Film), za maksimalno zaščito laka.

 • Materiali vodilnih svetovnih proizvajalcev
 • Enostavna preobrazba vozila
 • Zagotavljamo kvaliteto izdelave
 • Možnost delne polepitve vozila
Napisi & grafike
Vaše želje so naša prioriteta

V vsakem trenutku smo pripravljeni sprejeti nov izziv, bodisi gre za izdelavo napisne table, polepitev fasade, oblikovanje vozila, publikacije ali kar celostne grafične podobe podjetja.

 • Terenska izdelava
 • Unikatne grafične rešitve
 • Izpeljava projektov, malih ali velikih
 • Polepitev objektov v celoti (zunanjost, notranjost)
3M DI NOC
Arhitekturne folije zasnovane za dekoracijo in prenovo pohištva ter objektov

3M DI NOC predstavlja svojevrstno revolucijo na področju notranje in tudi zunanje arhitekturne ureditve. Pester izbor različnih vzorcev (več kot 1000), kot so različne barve, naravni materiali (les, kovina, kamen, steklo, usnje, tesktil,...) do abstraktnih vzorce, ponujajo neomejene kreacije pri ureditvi zunanjih in notranjih površin, plovil,...

 • Enostavna in učinkovita sprememba površin
 • Požarna odpornost razreda A
 • Enostavno čiščenje in vzdrževanje
 • Trpežni površinski sloji, odporni na UV žarke, umazanijo, vlago
na vrh